1 hektáros birtok kettő házzal, üzleti lehetőséggel!

elado

Eladóvá vált Magyarhertelenden 1 hektáros birtok, mely jelenleg kempingként üzemel.

A sík területen jelen pillanatban kettő kétszintes ház (egyikük lakóház besorolású, így hitelezhető), s 3 lakókocsi áll. A szigetelt tégla lakóház alsó szintjén nappali, konyha és fürdőszoba található. Közlekedőből nyíló kényelmes csigalépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol további 3 szoba, külön fürdőszoba – melyben szauna is helyet kapott – , s wc van. A felső szint két nagyobbik szobája teraszkapcsolatos, ahonnan szép kilátás nyílik a parkosított udvarra.

Az otthon mellett egy kisebb irodát rendeztek be, s két garázs található még.

A másik ház alsó szintjén vannak a külön női és férfi mosdók, zuhanyzók, teakonyha, két tároló, és egy szolárium, mely jelenleg is üzemel. A felső szinten egy nagy légterű kiszolgáló egység működik: büfé kisbolt jelleggel (napi élelmiszerek -hűtött is -, kozmetikumok, szárazáruk kaphatók, s emellett nagy italpult is található. Ehhez a részhez tartozik egy nagy terasz is, mely rendezvények helyszínéül is szokott szolgálni.

A terület nagyon szépen karbantartott, kerti tavat, főzős-sütőgetős részt is kialakítottak rajta.

Az ingatlanok jó állapotúak, a birtokon minden közmű megtalálható (viszont jelen pillanatban vegyes tüzelésű kazánról megy a fűtés – gáz a telken van).

Ajánlom egyfelől azoknak, akik szép környezetben szeretnének élni távol a város zajától, ám mégis elérhető távolságban tőle.

Másfelől pedig azoknak, akik befektetésben gondolkoznak – akár továbbvinni egy jelenleg is működő vállalkozást, vagy kialakítani a sajátjukat!

Ingatlancsere vagy beszámítás lehetséges Pécs és környékén, Balatonon vagy Budapesten!

Price:59900000
Address:--
Szintek száma2
Szobák száma5
Telek alapterület (nm)10000
Ingatlan alapterület (nm)350
Fürdőszobák száma4

Listing Inquiry