2 Ha-os bírtok eladó

elado

Egerágon egy minden igényt kielégítő parkosított közel  2 Ha-os, 2 generációnak alkalmas 2 lakóépületből 280 nm, és 4 raktárhelyiségből 700 nm, álló birtok eladó.

Részletes leírás

A 2-Ha-os területen rengeteg gyümölcsfa és örökzöld teszi hangulatossá a mindennapokat. A 4 raktárhelyiség közel  700 nm-t foglal magában, ami vállalkozásra is kivalló lehetőséget nyújt. A birtokon 3 víztározó (150m3, 27m3, 1m3) és napelemek segítenek a rezsi igen kedvező alakulásában.

A nagyobb épület 200 nm, aminek a 2/3 része a föld alatt helyezkedik el. A 35 nm-es garázson keresztül jutunk be a házba, ahol egy gyerekszoba, egy gardrób, és egy impozáns méretű nappali tálalható, amit a hatalmas mennyezeti ablakok tesznek világossá. Az emeltre lépcsőn vagy lifttel juthatunk fel, ahol egy légtérben Helyezkedik el a konyha, étkező és egy hálótér. Innen nyílik egy nagy terasz, ahonnan gyönyörű panoráma van. Ezen a szinten található a fürdőszoba.

A fűtést egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, viszont ha áramszünet lenne, a nappaliban egy tapasztott kemence segíti a hőérzetünket.

A kisebb épület 80 nm, gyönyörű Borovi fenyőből épült egyszintes amerikai konyhából, étkezőből, nappaliból, 2 szobából és egy nagy fürdőszobából álló ház, amelyben egy vízteres kemence szolgáltatja a meleget.

Ajánljuk azoknak, akik csendes környezetben, de mégis autópálya 2 perc, Pécs 10 percre szeretne vállalkozni, vagy csak élvezni a vidéki életet.

Ingatlancsere, lakás ház nyaraló beszámítás  lehetséges nagyobb értékű is

Price:197000000
Address:--
Szobák száma6
Telek alapterület (nm)19800
Ingatlan alapterület (nm)280
Fürdőszobák száma3

Listing Inquiry