3. kerületben dupla erkélyes, extra panorámás, duplex lakás!

elado

Budapest 3. kerület közkedvelt részén eladó egy modern társasház záró szinti, nappali + 3 hálószobás, 2 nagy erkélyes, egyedülálló hangulatú és panorámájú, duplex lakása.

 

Ingatlan beszámítás (lakás, családi ház, elsődlegesen balatoni nyaraló), illetve csere lehetséges értékegyeztetéssel!

 

A környék kiemelten kedvelt a remek infrastruktúra és az ezzel együtt jellemző rendezettség és nyugalom miatt. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető.

 

A lakáshoz megvásárolható a modern homlokzatú társasház utcafrontján egy önálló hrsz-ú 30 nm-es dupla garázs, ami előtt egy további saját kocsibeálló szolgálja a kényelmes és biztos parkolást. A lakáshoz ezen kívül egy 10 nm-es tároló tartozik az épületben.

 

A lakás a kiváló állapotú, liftes társasház 5. emeletén található, a lift a bejárati ajtó előtt áll meg és a szinten mindössze 2 db lakás található, aminek köszönhetően különösen csendes és intim.

 

A lakás a különleges műszaki adottságainak köszönheti egyedülálló hangulatát, ami a lakásba lépve azonnal magával ragad. Az észak-dél irányban a lakás acél-üveg szerkezetének köszönhetően elképesztő térérzet és panoráma a mindennapok részévé válik.

 

A lakás elrendezése tökéletes, akár exkluzív lakásként, akár egy több gyermekes család otthonaként is ideális.

 

Az alsó szinten hatalmas nappali-konyha-étkező, saját fürdőszobás hálószoba és kettő kellemesen kihasználható, nagy méretű, panorámás erkély biztosítja a hangulatos életteret, míg a felső szinten további kettő hálószoba és egy világos fürdőszoba szolgálja ki az ingatlan tulajdonosát.

 

A lakás fűtését és hűtését gazdaságos fan coil rendszer és helyiségenkénti klíma egyaránt biztosítja, a lakás fenntartása mindezeknek köszönhetően az egyedi szerkezeti megoldások mellett is rendkívül kedvező.

 

Érdeklődés esetén kérésre e-mailben elküldöm a lakásról készült 3D virtuális bejárás linkjét.

 

Amennyiben részben, vagy egészben befektetési céllal gondolkozik ingatlan vásárlásban, ezért tartósan, vagy akár csak rövidebb távon bérbe adná az ingatlant, konkrét és kedvező bérlési szándék van a lakásra vonatkozóan.

 

Az ingatlan rövid határidővel birtokba vehető.

Price:159900000
Address:Budapest, Tímár utca
Építés éve2009
Szintek száma2
Szobák száma4
Ingatlan alapterület (nm)96
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry