6 szobás, családi ház a Mecsek-oldal legkedveltebb utcájában

elado

KISEBB CSALÁDI HÁZ, NAGYOBB LAKÁS BESZÁMÍTÁSA A VÉTELÁRBA MEGOLDHATÓ!

Tágas, 6 szobás, családi otthon eladó a Mecsek-oldal legkedveltebb utcájában az Erdész úton. Jól megközelíthető helyen, de mégis az erdő szomszédságában, madárcsicsergős, csendes utcában három szintes családi ház keresi új tulajdonosát.

Az ingatlan egy 1981 nm-es telken helyezkedik el, mely az utca felől két irányból is megközelíthető. Kocsibeállók kialakításra kerültek, de garázs építésére is van lehetőség. A telken a gyönyörű fenyők árnyékában két ciszterna és egy fa tárolótalálható lett kialakítva.

A ház maga 179 nm-es és 2003-ban egy meglévő épület átalakításával és hozzáépítéssel nyerte el mai formáját. Az átalakítás során a meglévő épület is teljes felújításon esett át. A ház szigetelt, jó minőségű fa nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület melegét a nappaliban található kandalló mellett egy egyéves gázkazán biztosítja. Az alpesi stílusú ház legalsó szintjén egy előtér, egy szoba és egy tároló található, mely akár külön saját bejáratú lakrésszé is alakítható.

A ház elosztása jelenleg is nagyon élhető, de igény szerint számtalan lehetőséget hordoz magában. A bejáraton belépve tágas előtér található, innen tudunk felmenni az emeletre is. Ezen a szinten még egy dolgozó szoba, tároló helyiség, konyha és nagy ablakokkal ellátott világos, panorámás nappali található, ami akár egybe is nyitható a konyhával.

Az emeleten négy szoba, egy fürdőszoba és külön wc került kialakításra. Az egyik hálószobához tartozó erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a városra.

További kérdésekre telefonon szívesen válaszolok.

 

Price:99000000
Address:Erdész utca
Szintek száma2
Szobák száma6
Telek alapterület (nm)1981
Ingatlan alapterület (nm)179
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry