Álomotthon a rusztikus elegancia szerelmeseinek!

elado

Pogányban, csendes, nyugodt arborétum szerű környezetben eladó felújított, szigetelt családi ház.

Az ingatlan egy 2800 nm-es területen helyezkedik el, elrendezése kiváló. Az egyszintes házba lépvén közlekedőből az otthon szívét adó étkezős konyha-nappaliba juthatunk. Ettől nyugatra az épületen belül az egyik hálószoba, spejz, garázs és kazánház kapott helyet, míg a ház keleti részén másik két hálószoba, s fürdőszoba található – ez utóbbiban mind fürdőkád, mind pedig épített zuhany ki lett építve.

A felújítás során a házban a villanyvezetékek és vízcsövek is ki lettek cserélve (éjszakai áram is van). Fűtése gáz cirkó – lapradiátorokkal, de a vegyes tüzelésű kazánt is bent hagyták, ha valaki szereti a fafűtést. Az ablakok dupla üveges fa nyílászárók. A házban riasztó rendszer is működik.

Az ingatlan területére elektromos kapun keresztül juthatunk be. Az épületen belüli 20 nm-es fűthető aknás garázs mellett az udvaron is rendelkezésre áll egy fedett autóbeálló. A kertben található egy nagy pince, s három kerti csap is.

Ingatlancsere Pécs és környékén, Balatonon vagy Budapesten lehetséges!

Elsősorban családosoknak ajánlom, illetve azoknak, akik szeretnének elmenekülni a város forgatagából, ám emellett elérhető távolságban maradnának attól.

Price:64900000
Address:--
Szintek száma1
Szobák száma4
Telek alapterület (nm)2800
Ingatlan alapterület (nm)160
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry