Barokk villa a Gellérthegyen

elado

A 100 éves önálló barokk villa húsz évvel ezelőtt tökéletesen megújult, bővült. Tíz évvel ezelőtt kisebb felújítás történt. A felújítás során kiteljesedett a bruttó 400 négyzetméteres épület eredeti stílusa és szépsége, de működésében a modern kor eszközeivel is fel lett szerelve. (riasztó, telefonközpont, elektromos redőnyök, forgatható parabola antennák, kommunikációs hálózat az épületben, automata kapuk, egykulcsos zárrendszer, Buderus hőközpont, három fatüzelésű kandalló, külső medence gépészettel, szauna, széfek, stb)

A 300 négyszögöles kertben hatalmas fák adják az árnyékot, a nyugati fekvésű terasz és medence mediterrán nyaralás élményét adja.
A szuterénben dupla garázs, medence gépészet, hőközpont, gardrób, háztartási helyiség és közlekedő található. A földszinti reprezentatív bejárat a télikerten át vezet a nappali-étkező helyiségbe, innen indul a tölgyfa belső lépcső az emeletre, vendég mosdó és konyha-spájz áll rendelkezésre. Innen nyílik a 36 négyzetméteres terasz és medence is. Az első emeleten faburkolatos dolgozószoba, két hálószoba és két fürdőszoba valamint egy 10 nm-es terasz kapott helyet. Az 6 méter belmagasságú, kupola szerkezetű tetőtér egységes tér maradt, benne bárpult mögött elhelyezett teakonyhával, fürdőszobával és a budai hegyekre panorámás terasszal. A másik irányban az ablakokból a királyi Palota és a Vár látható.

Cégképviseletnek, Orvosi és gyógyászati központnak kiválóan alkalmas.

Ingatlan csere és beszámítás lehetséges, akár több ingatlan is!

Price:349900000
Address:Budapest, Gellért-hegy
Szintek száma4
Telek alapterület (nm)1100
Ingatlan alapterület (nm)400
Archiválás megjegyzéselállt az eladástól
Archiválta9

Listing Inquiry