Befektetésre vagy akár két generációnak 2 téglalakás

elado

Összeköltözők, illetve Befektetők figyelem!!!

Eladó a Hársfa úton két lakás egyben. Hogy is van ez? Eredetileg 2 külön lakásként tervezték meg, de már egyben vette meg az első tulajdonos. Ily módon a jelenlegi lakás belső két szintes, viszont a két szint külön is nyitható – külön vízórával, villanyórával gázórával és gázkazánnal rendelkezik.

Most az alsó szinten Amerikai teraszkapcsolatos konyha-nappali (a terasz 30 nm-es, ebből nyílik még egy 15 nm-es zöldterület, ez mind kizárólagos használatú a lakáshoz), két szoba, spájz, külön fürdő és wc található. A felső szinten két szoba, fürdőszoba s még egy helyiség található, amely akár konyha-étkezőnek is jó lehet. Ehhez a szinthez is tartozik egy terasz. Amennyiben valaki külön választaná a két szintet, erről a teraszról van a felső lakás bejárata.

Az ingatlan szép állapotú, vadiúj konyha lett pár hónapja beépítve.

Ajánlom azoknak, akik szép környezetben szeretnének élni – az egész ház mediterrán stílusban lett megálmodva, s a teraszokról nagyon szép panoráma van a Mecsekre, TV toronyra, ajánlom azoknak, ahol két generáció szeretne összeköltözni, de befektetésre is kiváló, mert ha különválasztjuk a szinteket, két db kiadható lakás lesz belőle.

Ingatlancsere vagy beszámítás akár ráfizetéssel is lehetséges!

Price:47900000
Address:Hársfa út
Szintek száma2
Szobák száma5
Telek alapterület (nm)15
Ingatlan alapterület (nm)121
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry