Belváros peremén nappali+2szobás ingatlan befektetésre!

elado

Kiváló befektetési lehetőség!

Akár INGATLANCSERÉVEL is (Pécs és környéke, Balaton vagy Bp – nagyobb összegű ingatlanra ráfizetünk) ELADÓ a Belvárostól pár perc sétára felújított ingatlan.

Az 51 nm-es lakóterülettel rendelkező lakás elosztása kiváló: Belépve rögtön a ház lelkét adó amerikai konyhás nappaliba érkezünk be. A fürdőszoba és a két hálószoba egymástól elszeparáltan, a közlekedőből érhetők el. 5 évvel ezelőtt esett át felújításon, amely magában foglalja az új konyhabútort, a nyílászárók cseréjét (mindenhol minőségi műanyagra lettek cserélve), villanyvezetékek cseréjét, teljes burkolat- és szanitercserét, gázkazán cseréjét (kombi kazán, a melegvizet is ez biztosítja), glettelést, festést. Nagyon igényesen, a mai elvárásoknak megfelelően, modern stílusban lett megcsinálva.

A szobák laminált padlóval burkoltak, a zuhanyzós fürdőszoba kerámialapos. A konyhában és fürdőben levő beépített bútorok a vételár részét képezik, a hálószobai gardrób és ágy is maradhat (ha van erre igény, megegyezés tárgyát képezi).

Rezsije rendkívül kedvező. Gáz cirkó fűtéssel (rézcsövekkel való kialakítás, új lapradiátorok) rendelkezik, a melegebb nyári napokon pedig a klíma biztosítja a hűs közeget.

Elsősorban befektetésre, kiadásra (akár 3 diák is elfér) ajánlom, vagy pedig üzletnek, irodának a jó megközelíthetőség miatt.

További információért a megadott elérhetőségeimen állok rendelkezésére!

Price:27900000
Address:--
Szintek száma2
Szobák száma3
Ingatlan alapterület (nm)51
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry