Berkesdi ház eladó!

elado

Pécstől 15 percre Berkesden, 320 nm-es, 3 szintes családi ház eladó. Az 1024 nm-es telken elhelyezkedő otthon igényes kivitelezésben, minőségi anyagok felhasználásával 2005-ben épült.

Az ingatlan 2 vagy akár 3 generáció számára is ideális, hiszen több bejárat felől is megközelíthetőek a lakrészek. Az alsó szinten az amerikai konyhás nappalinál közvetlen udvarkapcsolat tapasztalható.A nappaliból szauna nyílik, melyben ki lehet pihenni  a napi fáradalmakat.A cserépkandalló amellett, hogy a ház fűtését (gázkazán is megtalálható)  is biztosíthatja, igazán meghitté varázsolja a hideg téli estéket.Ezen a szinten további két szoba, fürdőszoba és gépészeti helyiségek is helyet kaptak.

Az alsó szintről lépcső vezet fel a külön külső bejárattal is rendelkező középső szintre.A középső szinten nappali, fürdőszoba, valamint 3 szoba található, melyek közül az egyik szoba könnyedén visszaalakítható konyhává.

A felső szinten amerikai konyhás nappali, gardrób, fürdőszoba és 2 szoba helyezkedik el. A mindkét szinten levő erkélyekről csodálatos kilátás nyílik a környező vidékre.

 

A kétállásos garázs mellett a térkövezett udvarban még több gépkocsi parkolása is megoldott.A füvesített részen a gyerekek álma egy fa játszótér is rendelkezésre áll, így a gyerekek aktív kikapcsolódása is megoldott.

Az otthon falusi CSOK-ra is alkalmas, így kiváló otthonteremtési lehetőség családosok számára.

A Pécstől mindössze 18 km-re levő településen többek között megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár.

 

Ajánlom családoknak, összeköltözőknek vagy akik ki szeretnének szabadulni a város forgatagából, de mégis elérhető távolságon belül szeretnének lakni egy igényes, újszerű otthonban.

 

Ingatlan csere, beszámítás lehetséges!

Price:39900000
Address:--
Építés éve2005
Szintek száma3
Szobák száma10
Telek alapterület (nm)1024
Ingatlan alapterület (nm)320
Fürdőszobák száma3

Listing Inquiry