Budapest XIV.kerület Kalocsai utcában felújított minigarzon lakás

elado

Eladó Zugló  csendes utcájában egy 12 lakásos -most kialakításra kerülő- új apartmanházban egy befektetésnek is kiváló, már kész, lakható, 2 félszoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba helyiségekből álló lakás. (Az alaprajzon eredetileg előszobának feltüntetett helyiség lett a belépő és konyha – az előszobafal így a nappali-étkező falán kapott helyet. )

A konyhában új beépített szekrény és tűzhely van. A fürdőszobában új zuhanyzókabin és wc található. Ezek a vételár részét képezik.

A lakásban egy kis konyha , balra egy nappali-étkező található nagy ablakkal, redőnnyel. Mögötte kis közlekedő, amely akár beépített szekrényként is hasznosítható. A közlekedőből a hálófülkébe jutunk és ebből nyílik a kicsi de praktikusan  felszerelt fürdőszoba.

A nappaliban és hálószobában hangulatos rejtett világítás van a mennyezetbe építve.
A hálószobában  nagy gardróbszekrény, kisebb bútorok, kihúzható heverő van jelenleg .

Az apartmanház lakásainak átadása folyamatos,ezért az építési munkálatok miatt az udvar még nem rendezett,ahol külön megvásárolható kocsibeállók lesznek kialakítva.

Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen a lakás,mivel néhány percre vannak a busz és troli megállók,a Bosnyák tér, az Örs vezér tér.

Hívjon bizalommal,ha felkeltette érdeklődését!
Kádár Mariann
06 30 2351408
Price:12900000
Address:Kalocsai utca
Építés éve1989/2016
Szintek száma2
Szobák száma2 fél
Telek alapterület (nm)1106
Ingatlan alapterület (nm)23
Fürdőszobák száma1
Archiválás megjegyzéstulajdonos eladta
Archiválta9

Listing Inquiry