Designer által tervezett luxus minőségű lakás a Vár alatt

elado
  • 148000000
  • Property Type:
  • Location:

Az 1902-ben épült lakóház 2 bejárattal rendelkezik az egymással párhuzamos utcákról.

A lakberendező által tervezett és exkluzívan felújított, teljes körűen berendezett lakás a II. emeleten található, mely egy körfolyosóról közelíthető meg, a tágas, belső udvart megkerülve.

Az épület külső homlokzata jó állapotban van, az akadálymentes megközelítésről nagyobb méretű lift gondoskodik, mely a rendezett társasházban található.

Az ingatlan közvetlen közelében található több gourmet shop, kézműves pékség, kávéház illetve több, nemzetközi szinten elismert étterem, valamint a Duna-part.

Ezen kívül sétatávolságban elérhető rendelőintézet, bankfiók és parkolóház is.

Megközelíthető gyalogosan közvetlenül a Várból, illetve villamossal, busszal, metróval.

A 95 négyzetméter alapterületű, erkélyes lakás ékköve a világos nappali – étkező – konyha tér. A konyha csúcsminőségű gépekkel van felszerelve.

 

 

 

 

A dél-nyugati tájolású nappali előtt található az 5,5 nm-es, panorámás erkély, ahonnan csodás kilátás nyílik az épület előtt található, hangulatos kis térre.

Helyiségek: 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, előszoba, vendég mosdó, mosókonyha.

Felszereltsége: önálló cirkó fűtés, légkondicionálás, új thermo nyílászárók.

A 3,5 m belmagasság tágas térérzetet biztosít.

Az elegáns belsőépítészet, gres porcelán burkolatok, egyedi design elemek jelenléte kíséri végig a lakást, az üveg ajtók és a rengeteg beépített szekrény fokozza a luxus érzetét.

Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát!

Price:148000000
Address:Budapest, Logodi utca
Építés éve1902
Szintek száma2
Szobák száma2
Ingatlan alapterület (nm)95
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry