Eladó Szentendrei út elején téglaházban egy 60 nm-es lakás

elado

Eladásra kínálok egy 60nm-es, közepes állapotú, napfényes ingatlant a Szentendrei út elején. A lakás csendes mert az ablakai vagy távol vannak a úttól vagy csendes utcára néznek.

Egy nagyon jó elrendezésű és nagy terekkel rendelkező ingatlanról van szó. A lakásnak a konyhája és nagyobbik szobája K-i fekvésű, a másik szoba NY-i, ezáltal minden napszakban jól bevilágított. A nyílászárók fából vannak és jó állapotnak örvendenek. A lakás lakóinak a biztonságáról egy több ponton fúrt és rögzített masszív ajtórács gondoskodik. Fürdő, Wc külön.

A lakás egy 1955-ben épült, jó állapotú tégla házban található az I. emeleten, lift nincs. A lakóközösség csendes és kulturált, a közös területek rendszeresen karban vannak tartva. A ház lokációja nagyon jó, számos busz halad el az ingatlan közelében, megkönnyítve az utazásunkat átszállás nélkül a Nyugati térre vagy Deák Ferenc térre, de a budán való közlekedés is egyszerű.

Ajánlom minden korosztálynak, idősnek/fiatalnak egyaránt. A környék kedvelt a hosszútávú bérlők körében, ezért befektetésre is ajánlom.

Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú, megtekintésére a hét bármely napján van lehetőség.

Kisebb értékű ingatlan beszámítása, illetve nagyobb értékű ingatlanra ráfizetés lehetséges!

Price:38900000
Address:Budapest, Szentendrei út 7
Építés éve1955
Szintek száma3
Szobák száma2
Ingatlan alapterület (nm)60
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry