Görcsönyben családi ház, birtok eladó!

elado

Pécstől 15 perc autóút távolságra eladó egy csodálatos vidéki birtok, de nevezhetjük egy új életforma kezdetének is!

A közel 3000 nm területen fekvő gazdaság szépen gondozott, parkosított, gyümölcsfákkal és számtalan lehetőséget kínáló melléképületekkel várja új gazdáját.

A lakóépület 104 nm-én négy szobával, nagy nappalival kényelmes otthont biztosít új tulajdonosának. De akár több generáció együttélésére is alkalmas. Mivel a ház mellett egy külön bejáratú apartman is kialakításra került. Ez a második épület is összkomfortos, szoba, konyha fürdőszobás elosztással. Az épületek kiváló állapotúak, 2010-ben épültek. A lakóház terei tágasak, világosak, nyílászárói műanyagok. A fűtést padlófűtéssel egy vegyes tüzelésű és egy elektromos kazán, hatalmas puffertartállyal teszi takarékossá. Van ipariáram, és igény szerint óriási tetőfelület napenergia hasznosítására, melynek az engedélyezése megtörtént, ezért ideális választás, ha valaki telephelyként hasznosításra egyaránt. A telek felétől gazdasági céllal történt leválasztás, mely lehetővé teszi a gazdálkodást, akár nagyobb testű haszonállatok számára is. A gazdasági és melléképületek is szintén 2010-es építésűek, területük összességében a 100 nm.

A melléképületek között találunk egy külön egy szobás apartmant, konyhával, fürdővel, de van itt két autó számára fedett beálló, szerszámtároló, műhely, csirkekeltető és bulizóhely-grillező is.

Ha megunta a városi nyüzsgést és szeretne egy önellátó gazdaságot, halastóval, állattartással, gyönyörű gyümölcsössel, vagy akár itt képzelné el vállalkozása új telephelyét, akkor ne késlekedjen telefonálni!

Price:89900000
Address:--
Építés éve2010
Szintek száma1
Szobák száma5
Telek alapterület (nm)2775
Ingatlan alapterület (nm)204
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry