Igazi gyöngyszem Orfűn!!!

elado

Igazi gyöngyszem az Orfűi tó mellett. Ez nem csupán az utca, hanem a környék legszebb háza.

Eladó egy páratlan panorámával rendelkező, parkosított telken fekvő 3 szintes ház garázzsal! Belépve a 160 m2-es ingatlan alsó szintjére, egy étezős konyhába jutunk, amely mellett egy teraszkapcsolatos tágas, világos nappali található. Igény szerint ezek a helyiségek egybenyithatók, ha valaki egy nagyobb teret szeretne belőlük kialakítani. A szinten egy háztartási helyiség és wc található még.

Az emeleten egy panorámás erkéllyel rendelkező nagy hálószoba fogad minket, melyhez kádas fürdőszoba kapcsolódik. Innen a lépcsőháznál egy hátsó kijáraton keresztül is megközelíthető a kert. A legfelső szinten ugyancsak panorámás erkéllyel rendelkező hálószoba található, itt zuhanykabinnal van kiegészítve a mosdóval ellátott wc.

A ház egy 1600 m2-es parkosított telken fekszik, melynek minden négyzetcentimétere gondosan lett megtervezve s kivitelezve – nem spórolva sem az építészeti anyagokkal, sem a növényekkel. Több mint 7 fajta fenyő, különböző cukorsüvegfenyők, borostyánok, babérlevelek, tuják, s egyéb növények járulnak hozzá a park szépségéhez. A kert közepén bográcsozásra használatos kiülő kapott helyet, míg a végében egy nagyméretű, szép panorámával rendelkező fedett terasz található. A kertben kis külön építmény is rendelkezésre áll a kerti szerszámok tárolására

A ház vízellátását jelen pillanatban egy szűrőberendezéssel ellátott ciszterna adja. A fűtésről olajradiátorok gondoskodnak, de gáz az utcában van, mely igény szerint ingyenesen bevezethető a telken belülre.

Elsősorban befektetésre ajánlom; az ingatlan jelen pillanatban egy jól bejáratott üdülőhely, ahova szívesen járnak vissza a vendégek.

Igény esetén a házban levő bútorok – mint például a kanadai nyárfából faragott kerti étkezőgarnitúra a pagodában, vagy a szobában levő olasz bútorok, a hűtőszekrény, az új mosógép stb. – is rendkívül jutányos áron megvásárolhatók.

Price:32000000
Address:--
Szintek száma3
Szobák száma3
Telek alapterület (nm)1600
Ingatlan alapterület (nm)160
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry