Jó állapotú ház, jó helyen, jó áron!

elado

CSERE ÉS BESZÁMÍTÁS ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL MEGOLDHATÓ PÉCS, BUDAPEST ÉS BALATONI INGATLANOK ESETÉBEN IS!

Eladó Szabolcsfalu központi részén egy jó állapotú családi ház. A ház 1000 nm-es telken helyezkedik el. A telek gondozott, növényekkel beültetett, teljesen körbe van kerítve. Több autó parkolása is megoldható az udvarban.

A ház maga 85 nm-es, szerkezetileg kifogástalan állapotú, tégla és kő vegyes falazattal. A tető pár éve lett teljesen lecserélve. Az ablakok fa nyílászáróval, hőszigetelt üveggel , redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva.  Az épületbe 3 fázis be van vezetve. A fűtés gáz és vegyes tüzelésű kazán egyaránt megoldható. A kazánok a házhoz tartozó külön helyiségben lettek elhelyezve. ez a helyiség külön tárolóként is kiválóan használható.

A bejárati ajtó előtt egy fedett terasz található, kényelmesen elfér rajta egy nagyméretű asztal, székekkel.  A házba belépve egy előszobába érkezünk. Innen nyílik egy nagy méretű szoba, amit jelenleg nappaliként használnak a tulajdonosok. Másik irányba pedig a szintén tágas konyha-étkezőbe érkezünk. Maga a hálószoba innen közelíthető meg. Ezen a két szobán kívül lehetőség van egy harmadik szoba kialakítására. Az ingatlanhoz tartozó, de kívülről megközelíthető mosókonyhával a lakótér további bővítésére is van lehetőség. A fürdőszoba jó állapotú, káddal van felszerelve.

A telken kút, aknás garázs, pince és három nagy méretű tároló is megtalálható ami akár műhelyként is jól hasznosítható az új tulajdonos számára. Buszmegálló, bolt pár perc sétatávolságra elérhető.

Price:30000000
Address:--
Szintek száma1
Szobák száma3
Telek alapterület (nm)1016
Ingatlan alapterület (nm)85
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry