Kertkapcsolatos szép lakás a Belváros peremén

elado

Pécs Belvárosának peremén csendes, szép környezetben eladó 15 éves házrész.

Az ingatlan egy 3 lakásos társasház egyik téglalakása, melyet a jelenlegi tulajdonosok építtettek újjá. Egy jelenleg 500 nm-es osztatlan közös tulajdonban levő szép, rendezett udvarból lépünk be a most használt 63 nm-es élettérbe. Előszobából közelítjük meg a kandallós nappalit, mely az otthon szíve. Minden más helyiség innen közelíthető meg – ezek a hálószoba, étkezős konyha, spejz, külön fürdő és wc. A jelenleg használt élettéren felül további 100 nm-nyi élettér kialakítására van lehetőség a tágas tetőtérben, mely eddig hobbiszobaként funkcionált.

A nappaliból nyílóan egy 120 nm sík, mediterrán hangulatú saját udvarrésze lesz az új tulajdonosnak – itt füge, levendula, rozmaring, medvehagyma, számos virág található meg. Ezen rész kizárólagos használatban csak a szóban forgó ingatlanhoz tartozik, s a többitől elszeparált – van lehetőség arra is, hogy az utcafrontról ide nyissuk a bejáratot.

Az építés során minden anyagból a legmagasabb minőségű lett kiválasztva. A ház és közvetlen környezete pedig meleg, barátságos hangulatot áraszt..

Elsősorban gyermekvállalás előtt álló fiatal pároknak, vagy azon családosoknak ajánlom, akik a tetőteret is az élettér részévé tennék, így kialakítva ott akár plusz 3-4 szobát.

Ingatlancsere akár ráfizetéssel is lehetséges!

Price:39900000
Address:--
Építés éve2004
Szintek száma2
Szobák száma2+3
Telek alapterület (nm)120
Ingatlan alapterület (nm)163
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry