Két szobás földszintes lakóház Pellérden

elado

Akár INGATLANCSERÉVEL is (Pécs és környéke, Balaton vagy Bp) ELADÓ Pellérden csendes, nyugodt utcában belterületi lakóház (kisebb értékű lakást beszámolunk).

A 100 nm-es ingatlan egy sík, 2940 nm-es telken áll. Fedett, zárt verandáról lépünk be a házba. Két szobával, spájzzal rendelkező étkezős konyhával, és nagyméretű, sarokkádas fürdőszobával rendelkezik. A konyha elegendő méretű ahhoz, hogy akár konyha-étkező-nappaliként is funkcionáljon.

Az elmúlt időszakban megkezdték a ház felújítását: a villanyvezetékek és vízcsövek cseréje megtörtént. Új a fürdőszoba és konyha. Ezek kerámialappal burkoltak, míg a szobákban laminált padló található. Központi fűtéssel rendelkezik, radiátoros rendszerrel, vegyes tüzelésű kazánról működtetve (a rendszer kiválóan alkalmas arra, hogy akár egy gázkazánt rákössünk).

A ház mögött kétállásos aknás garázs (műhelyként is működött) kapott helyet. A sík telek -méretéből adódóan – akár önellátó gazdálkodás folytatására is alkalmas.

Ajánlom azoknak, akik csendes, nyugodt, jó infrastruktuával ellátott településen szeretnének lakni, hiszen Pellérden óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, boltok stb mind megtalálhatók. Buszközlekedése is kiváló. Pécs Uránváros illetve Kertváros is pár perc alatt elérhető.

További információt a megadott elérhetőségeimen szívesen adok.

Price:27900000
Address:--
Szintek száma1
Szobák száma2
Telek alapterület (nm)2940
Ingatlan alapterület (nm)100
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry