Kozármislenyben 3700m2-es területen,120m2-e családi ház elad

elado

Kozármislenyben, a dísztó közelében eladó 4 szobás családi ház. Az ingatlan egy 3700 nm-es telken helyezkedik el, ami igazi kuriózum a városban. A házba fedett teraszról lépünk be. Nagy előtérbe érkezünk, innen nyílik a legtöbb helyiség: szoba, nappali (melyhez egy további szoba kapcsolódik), spájzos konyha, s közlekedő.

Ebből a közlekedőből nyílik még egy szoba, illetve a fürdőszoba s a külön wc. A ház téglaház, átlagos állapotú. A közlekedőkben, konyhában és fürdőszobában kerámialap található, míg a szobák parkettával burkoltak, gázfűtéssel rendelkezik. Van lehetőség arra, hogy az ingatlant átalakítsák akár amerikai konyha-nappali+4 hálószobás házzá is. A ház mellett melléképület és garázs kapott helyet. Az ingatlan közvetlen közelében található a buszmegálló, játszótér, Malibu, tó, orvosi rendelő, de könnyedén elérhető az iskola, bolt, sportcsarnok is.

Elsősorban családosoknak ajánlom a nagy alapterület és szobaszám miatt, de befektetésre is kiválóan alkalmas a telek nagyság miatt (társasház építés). Ingatlancsere vagy beszámítás is lehetséges, amennyiben nem sikerült még eladnia saját otthonát.

Ingatlan beszámítás lehetséges.

Price:34900000
Address:--
Szobák száma4
Telek alapterület (nm)3700
Ingatlan alapterület (nm)120
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry