Lehetőségekkel teli ház Gerdén

elado

Gerdén eladó csodálatos környezetben jó állapotú családi ház.

Az 500 fős település Pécstől 20 perc alatt elérhető – Szabadszentkirály után található. Zsákfalu, így átmenő forgalom nincs rajta. A környező táj kisugárzása és nyugodtsága miatt előszeretettel választják otthonuknak német és horvát állampolgárok is, munkásságukkal hozzájárulva a falu szépségének emeléséhez.

Az ingatlan egy 7480 nm-es sík, részben parkosított telken áll. A terület egy része jelenleg bérbe van adva – szántóföldként funkcionál – amennyiben az új tulajdonosnak nincs szüksége ekkora részre, a bérlő azt tovább bérelné.

A 105 nm-es tornácos ház tágas terekkel, jó elősztással bír. Két bejáratának köszönhetően, akár több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas! Jelenleg 4 nagy szobával, előszobával (akár egy félszobaként is használható), spájzos konyhával, fürdőszobával és wc-vel rendelkezik. A ház alatt nagyméretű pince is helyet kapott. A helyiségekben nagyméretű nyílászárók találhatók, az otthon tágas és világos.

A sík kertben – a ház folytatásaként – melléképületek, szép nagy istálló, egykoron állattartásra használt ólak találhatók – ez utóbbiak kiválóan alkalmasak tárolásra is. A most használt terület közepén csodaszép óriási diófa áll, mely egy meleg nyári napon is kellemes árnyékot biztosít az egész családnak. A kertben még szebbnél szebb virágok, növények vannak ültetve és vetve, illetve egy ásott kút is helyet kapott, melnek folyamatos a vízutánpótlása.

Fontos megemlíteni, hogy a föld 22 aranykoronás, vagyis kivételesen jó minőségű!

Ajánlom azoknak, akik:

  • nagy területet keresnek – akár állatartás, lótartás vagy növénytermesztés miatt
  • csendes, nyugodt környezetre vágynak, de azért szeretnének a várostól elérhető távolságra lakni
  • családosok, akik szeretnék kihasználni a CSOK, Falusi CSOK adta lehetőséget
  • összeköltöző családok, hiszen akár két generációnak is kiválóan alkalmas az ingatlan

Jöjjön el, nézze meg!

Price:17900000
Address:--
Szintek száma1
Szobák száma4
Telek alapterület (nm)7480
Ingatlan alapterület (nm)105
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry