Mecsekoldalban kiváló állapotú, modern családi ház eladó!

elado

Bálicsi út és a Donátus határán eladóvá vált egy kiváló állapotú, modern, azonnal költözhető három szintes családi ház. A ház maga 300 nm, kis átalakítással a felső szint akár le is választható. Két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.

Az alsó szinten két autó számára lett zárt garázs kialakítva. A fogadótéren kívül négy helyiség található még itt. Kialakítható szauna, hobbiszoba, buliszoba, kamra, mosókonyha, de akár iroda is. Tii található még egy toalett és a gépészet is.

A második szinten tágas napfényes konyha, nappali, fürdőszoba, toalett és két hálószoba van. Az üvegezett télikerten keresztül innen juthatunk ki a kertbe.

A harmadik emeleten egy hatalmas nappali, egy előkészített konyha, fürdőszoba és két szoba, hatalmas gardrób és mosókonyha foglal helyet.

Mindezen felül a padlástéren egy panorámás hobbiszobát is kialakítottak.

A kert egy kis ékszerdoboz, ami elég nagy ahhoz, hogy élvezzük a madárcsicsergést és a baráti összejöveteleket, de ne váljunk a kerti munka rabjává. Összesen 407 nm.

A ház maga 1988-ban épült, de 2021-ben teljeskörű felújításon esett át. Fűtése gázkazánnal és hőszivattyúval egyaránt megoldható. A tetőkön 10 kw napelem került felszerelésre. Természetesen a ház a felső szinteken klímával is el van látva.

Állapota kifogástalan, ide tényleg csak be kell költözni!

Price:144900000
Address:--
Szintek száma3
Szobák száma6
Telek alapterület (nm)407
Ingatlan alapterület (nm)306
Fürdőszobák száma3

Listing Inquiry