Nagytétény közkedvelt részén luxus családi ház eladó!

elado

Budapest XXII. kerület Nagytétény közkedvelt részén,  2014-ben épült luxus családi ház eladó.

A környék biztonságos, csendes, infrastruktúrálisan fejlett, közelben üzletek, gyógyszertár, bevásárlóközpont (Campona 3 km), az M0-ás, M6-os autópálya 1,2 km.

A ház előtt az utcafronton 3 autó számára térkövezett kocsibeálló, ahonnan automata „úszó” kapun keresztül érhető el a ház alatt található tágas dupla garázs.

Az 1.034 nm-es telek teljesen körbekerített, biztonságos kerítéssel és esztétikus növényzettel intim módon elzárt.

A kert parkosított, mediterrán növényekkel igényesen kialakított, átgondolt funkcionális és hangulatvilágítással. Az öntözést fúrt kút és automata öntözőrendszer biztosítja.

A kertben a házhoz közvetlenül kapcsolódva nagy WPC felülettel burkolt intim medencetér található épített, fűthető, szigetelt 8X4 méteres (ülőpados), automata vegyszeradagolós és porszívós medencével.

A medence mellett van az 5 fős jakuzzi, automata vegyszeradagolóval és extra szűrő/fertőtlenítő rendszerrel.

A medence melletti teraszon 10 fős modern ülőgarnitúra szolgálja a pihenést és kikapcsolódást, az árnyékért igényes napvitorla felel.

A kert térkövezett járdán is megközelíthető végében szaunaház található, 7 személyes finn szaunával, pihenővel, WC-vel, zuhanyzóval, biokandallóval.

A szaunaház mellett prémium kerti grill, épített bogrács, előkészítőasztallal, étkező garnitúrával.

A házat a jelenlegi tulajdonosok saját részre, magas minőségű anyagokból építették átgondolt tervek alapján.

A 30-as tégla falazaton 16 cm-es grafitos hőszigetelés, műanyag nyílászárók háromrétegű üvegekkel, automata-programozható alumínium redőnyökkel. Födémen 30 cm szigetelés, tetőn antracit betoncserép.

A fűtésért és melegvízért levegő/víz hőszivattyú felel, mindkét szinten padlúfűtéssel. Kiegészítő fűtésnek kandalló lett tervezve, a kémény ki lett építve.

A napelemes rendszerhez a gépészet elő lett készítve, be lett csövezve.

Az egész házban levegővisszanyerős gépi szellőztető rendszer lett kiépítve, valamint a teljes ház külön klímaberendezésekkel hűthető.

Az épület garázs szintjén a tágas dupla garázson túl található még egy nagy tároló helyiség, mosdó és egy hangulatosan kialakított klubhelyiség bárpulttal, konyhasarokkal, borhűtővel.

A ház lakószintjén előszoba, gardrób, tágas és világos nappali-konyha-étkező, egy saját fürdőszobás és gardróbos hálószoba, külön fürdőszoba és wc, mosókonyha, valamint négy különálló szoba található.

A házban a burkolatok és lámpatestek ízlésesek és magas minőségűek, a jó hangulatot a harmonikus kialakításon és berendezésen túl professzionális rejtett világítástechnika biztosítja.

A biztonságért magas színvonalú riasztó és kamerarendszer felel, a kényelmet és higiéniát központi porszívó rendszer szolgálja.

Ingatlan csere, beszámítás lehetséges.

Price:199000000
Address:Budapest, Barackos út 13
Építés éve2014
Szintek száma2
Szobák száma6
Telek alapterület (nm)1034
Ingatlan alapterület (nm)221
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry