Ócsán két generációs, medencés családi ház eladó!

elado

Ócsa központi részén, mégis csendes utcában, akár két generáció számára is ideális, dupla garázsos, külső és belső medencés, szaunás családi ház eladó.

 

Ingatlan csere, beszámítás (lakás, kisebb családi ház, telek) lehetséges értékegyeztetéssel!

 

A település Budapesttől 10 km, a telekre autóval a távvezérelt elektromos kapun keresztül, fűthető lejárón jutunk le a 3 állásos garázsba.

 

A kerítéssel és növényzettel intim módon zárt 686 nm kertben igény szerint fűthető medence szolgálja a házban lakók kényelmét.

 

A házat a tulajdonosok saját részre építették, szigetelt tégla szerkezet, gáz cirkó kazán és jó minőségű fa nyílászárók biztosítják a megfelelő fenntarthatóságot.

 

A ház elrendezése ideális, a földszinten a nappali, konyha, étkező mellett egy 60 nm-es fedett, könnyen téliesíthető, így a lakrészbe kapcsolható hatalmas kertkapcsolatos terasz növeli a komfortot, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és WC, a ház alsó szintjén a garázsok mellett belső medence, szauna, edzősarok és nagy méretű borospince.

 

A jelenlegi elosztás alapján egy családnak, vagy akár két generációs számára is alkalmas, de igény esetén könnyen és költséghatékonyan akár kettő önálló lakássá alakítható.

Price:129900000
Address:--

Listing Inquiry