Pécsett,panorámás,3 szintes,360m2-es,ház eladó.

elado
  • 119000000
  • Property Type:
  • Location:

Pécsett közvetlen a Széchenyi tér felett,a Péter utcában,eladó egy D-NY-i tájolású 400 m2-es területen elhelyezkedő,360m2-es,3 szintes ház. A ház 2 utcafront felől is megközelíthető, rendívül tágas és világos helységekkel,és szobákkal rendelkezik.

Az egész ingatlan jó állapotú pár éve új nyílászárókat kapott. A házhoz tartozik 4 különálló garázs,panorámás előkert-udvar és a középső szinten nagy terasz is.

A főbejárati előszobán,( ami a középső szint )ezen keresztül a közös folyosóra, illetve a központi nappaliba érkezünk . Ezen a szinten a folyosóról jobbra egymás mellett 2 különálló szoba, ball oldalon a konyha, fürdő található. Erről a szintről lépcsőházon keresztül az alsó,illetve felső szint is elérhető.

Az alsó szinten folyosó, 2 különálló szoba, mellékhelység, mosdó,és egy konyha is található. Erről a szintről az alsó szinti bejáraton keresztül egy pazar panorámával rendelkező,és minden igényt kielégítő udvarra érkezünk. A zöld udvari rész alatti részen a szóló,és a dupla garázsok találhatóak,amik az udvarról megközelíthetőek.

Felső szinten tágas hal rész ,amiből a különálló, igen tágas,nagyméretű szobák, fürdőszoba,és vasalószoba is helyet kapott.

10 perces könnyed sétával Déli irányba SZÉCHENYI tér, Északi irányba a MECSEK kapu is elérhető.

INGATLAN CSERE,BESZÁMÍTÁS LEHETSÉGES

Price:119000000
Address:Péter utca
Szintek száma3
Szobák száma10
Telek alapterület (nm)400
Fürdőszobák száma3

Listing Inquiry