Pécsi csodálatos birtok eladó!

elado
  • 85000000
  • Property Type:
  • Location:

Pécsi csodálatos birtok eladó!

A közel 2 hektáron elterülő farm a város szélén, de annak közvetlen közelében helyezkedik el, így annak megközelítése tömegközlekedéssel is megoldott.

A bekerített telken fákkal beültetett terület és rét található, mely állatok tartására tökéletes.

A porta szépen kivitelezett vas kapuján belépve a térkövezett udvarba jutunk. A birtok központjában található a szigetelt, télen-nyáron lakható faház. Az ingatlan nagyméretű fedett terasza gépkocsi beállónak, de kerti partik színhelyének is megfelelő. Az igényesen kivitelezett otthonba belépve az előszobába és nappaliba jutunk.A nappaliból egyenesen nyílik a konyha –étkező. A konyhából jobbra a fürdőszoba található, mely az illemhellyel egy helyiségben helyezkedik el. A konyhából nyílik a hálószoba valamint a nappaliból egy másik kisebb szobába jutunk. Az igényesen kivitelezett ingatlanban használt anyagok magas minőségűek, fűtése klímával történik.

A ház mögött pónilovak tartására berendezett, körbekerített istálló és a lovak futtatásához használt terület található. A fából készült 5 állásos boksz mellett fedett szénatároló helyezkedik el.
Rossz időben is lehetőség van lovaglásra, hiszen egy kb.150 nm alapterületű fedett épület is rendelkezésre áll a birtokon.

A birtok tökéletes választás annak, aki ki akar szabadulni a város forgatagából, állatokat, lovakat szeretne tartani vagy az ingatlan alkalmas különböző rendezvények, összejövetelek lebonyolítására.

Buszmegálló 50 m távolságra, bolt a közelben található.

Ingatlan csere, beszámítás lehetséges!

Ára:85.000.000 Ft.

Price:85000000
Address:Bogádi út
Építés éve2015
Szobák száma3
Telek alapterület (nm)20000
Ingatlan alapterület (nm)60
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry