Pesthidegkút 106nm-es, kertkapcsolatos lakás eladó!

elado

Budapest II. kerületben (Pesthidegkúton) a Leshegy utca sarkán 2006-ban épült minőségi 3 lakásos társasházban 106 nm-es polgári lakás 36nm burkolt terasszal és 150nm saját sík kerttel eladó.

Az ingatlan közvetlen környezete minden szükséges infrastruktúrával (Lidl, Aldi, Stop Shop, Auchan, bevásárló központok) rendelkezik és nagyon kedvezőek a tömegközlekedési lehetőségek is.

A 3 lakásos társasházi épület és a közös kertrészei is kifejezetten esztétikusak, a lakáshoz tartozó kertrész a társasházi előkertből és a lakásból egyaránt elérhető.

A lakáshoz a társasházhoz kapcsolódó garázs-soron egy 16 nm-es zárt garázs tartozik (igény szerint megvásárolható).

A lakás jó beosztású, ideálisan szeparált fél-fél szinteltolással.

Az utcai bejárati szinten előszoba, tágas konyha-étkező, vendég wc és egy nagy méretű kamra (aminek egy részét a mellette lévő wc-hez csatolva egy zuhanyzós fürdőszoba alakítható ki).

A félemeleti szinten kettő kertre néző, kellemes méretű, klimatizált hálószoba (az egyik erkély kapcsolattal) és egy fürdőszoba található.

A konyhából a lefelé egy fél szinteltolással helyezkedik el a kertkapcsolatos nappali, amiből igény szerint plusz egy hálószoba leválasztható a nappali funkció megtartása mellett.

A könnyebb áttekinthetőség érdekében kérésre elküldöm a lakás 3D virtuális bejárás linkjét.

A kertkapcsolat közel 40nm térkövezett részt és további 150nm szépen rendezett zöldfelületet tartalmaz, kerti kivilágítással, kerti csappal, sütögetővel és ülőgarnitúrákkal.

A lakás fűtéséért a kertből nyíló tágas gépészeti és tárolóhelyiségben elhelyezett minőségi (Saunier Duval) gáz cirkó kazán felel, jó minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre.

A lakás igény szerint azonnal birtokba vehető.

Ingatlan csere és beszámítás (akár nagyobb értékű ingatlanra ráfizetéssel is) lehetséges.

Price:78490000
Address:Budapest, Leshegy utca 1
Építés éve2006
Szobák száma4
Ingatlan alapterület (nm)106
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry