Sikonda legszebb panorámával rendelkező háza!

elado

Akár INGATLANCSERÉVEL is (Pécs és környéke, Balaton vagy Bp) ELADÓ Sikondán, festői környezetben 3 szintes nyaraló.

A téglaház egy 299 nm-es telken áll. Legnagyobb előnye a hely ahol van, közvetlenül a Tóparti utcán (még az utca neve is ez:)). Ebből kifolyólag páratlan panorámája van a tóra, melyet soha semmi nem vehet el, ugyanis nincs mód arra, hogy valaha is elé építkezzenek.

A ház alsó részén egy tágas térből nyílik egy szoba, kis tároló és egy zuhanyos fürdőszoba. Az alsó szint mind lakóterületnek, mind pedig garázsnak is kiválóan alkalmas.  Az emelettől elszeparált.

A középső és felső szint külön-külön is megközelíthető (külső feljáró is van az épületen kívül), de korábban egybenyitva, belső lépcső feljáróval használták. Középső szinten teraszkapcsolatos nappaliba érkezünk, melynek lelke az épített kandalló. Innen nyílik egy kisebb szoba, illetve egy sarokkádas fürdőszoba.

A felső szint jelen pillanatban egylégterű, itt van lehetőség akár egy fürdőszoba és két jó méretű szoba kialakítására is.

Minden szintről és az udvarról is nagyon szép kilátás nyílik a tóra! Maga az épület is úgy lett tervezve a hatalmas üvegfelületekkel, hogy ezt a panorámát a lehető legnagyobb mértékben kiélvezhessük!

Az épület falazata tégla, betonfödémmel. Nem lakják egy ideje, így mindenképpen frissítést igényel! Közművek a telken belül, így gázcsonk is.

További információért, képekért a megadott elérhetőségeimen szívesen állok rendelkezésére!

Price:49900000
Address:Tóparti utca
Szintek száma3
Szobák száma5
Telek alapterület (nm)300
Ingatlan alapterület (nm)100
Fürdőszobák száma3

Listing Inquiry