Sümegen 1.5 ha iparterület, csarnokkal és irodaházzal eladó!

elado

Telek/fejlesztési terület:

 

Magyarország nyugati országrészében (Balaton 30 km, Zalaegerszeg 45 km, Ausztria 100 km), Sümeg belterületén, fejlett ipari környezetben 15.495 nm fejlesztési terület, magas minőségben kivitelezett csarnokkal és irodaépülettel eladó.

 

INGATLAN BESZÁMÍTÁS, CSERE (akár lakás, családi ház, telek, más ipari ingatlan) LEHETSÉGES értékegyeztetéssel!

 

A település és az ingatlan minden irányból remek minőségű főutakon (8-as, 77-es, 84-es), illetve a településen belül is jó minőségű úton megközelíthető.

 

Az összes szükséges közmű fővezetéke a telekhatáron elérhető, így a jelenleg rendelkezésre álló kapacitásokat meghaladó igény is megoldható.

 

A terület körbe van kerítve, jelenleg kettő bejárat van kialakítva, a tulajdonosok saját célú beruházásának eredményeként kb. 2.500 nm szilárd burkolatot kapott és ezen a területrészen helyezkedik el egy 800 nm-es ipari csarnok és 225 nm-es irodai és szociális blokk.

 

Beépítési paraméterek:

  • Ipari terület (Gipe2): az övezetben létesíthető mindazon környezetre kevésbé káros hatású ipari és mezőgazdasági üzem, amely a lakó- és egyéb övezetekben nem létesíthető.
  • Beépítési mód: szabadon álló
  • Maximális beépíthetőség: 50%
  • Szintterületi mutató: 1.0
  • Maximális építménymagasság: 9 m
  • Minimum telekméret: 2.500 nm

 

A terület alkalmas bármilyen jellegű ipari (feldolgozó, termelő, összeszerelő), kereskedelmi, logisztikai célú fejlesztésre, igény szerint a kb. 10.000 nm szabad fejlesztési területen napelem park is elhelyezhető, de igény szerint a felépítményeket kiszolgáló telekrészen kívül 4 db telek kiszabályozható (konkrét érdeklődés esetén a térképmásolat és kapcsolódó dokumentáció elérhető).

 

Felépítmény(ek):

 

A telken egy 2004-ben saját vállalkozási célra terveztetett és kiviteleztetett 600 nm csarnok, 200 nm kiegészítő (raktár) csarnokrész és 225 nm kettő szintes iroda épület áll, irodai és szociális funkciókkal (konkrét érdeklődés esetén a csarnok és az irodaépület szintenkénti alaprajza és kapcsolódó dokumentáció elérhető).

 

Csarnok épület paraméterei: acél csarnok vázszerkezet + szendvicspanel, 7.15 m gerincvonali és 4.5 m oldalmagasság, nagy teherbírású – targoncázható aljzat, kettő elektromos bejárati kapu, belső anyagmozgatásra görgős továbbító szalag.

 

Iroda épület: tégla falazat, gipszkarton válaszfalak, műanyag nyílászárók.

 

A csarnok és az irodaépület is újszerű állapotban van, a tulajdonos a kivitelezés befejezésekor értékesítette a cégcsoportja jelentős részét, így ezt az ingatlant nem hasznosította, azonban nagy odafigyeléssel végezte az állagmegóvást.15495

Price:399900000
Address:Eitner út
Telek alapterület (nm)15495
Ingatlan alapterület (nm)1025

Listing Inquiry