Teljes körűen felújított 49 nm-es lakás a Diplomatanegyedben

elado
  • 33900000
  • Property Type:
  • Location:

Külső-Terézváros Diplomatanegyedében eladó egy háromszintes társasház első emeletén lévő, esztétikai és épületgépészeti szempontból is teljes körűen és magas minőségben felújított, 49 nm-es 1+1 fél szobás lakás.

Épület jellemzői:
Az épület kb.1950-as években épült, fszt. +3 emelet, a ház kívülről még átlagos, folyamatos felújítások várhatóak. Ebben az évben a teljes csatornahálózat és a belső udvar felújítása kezdődik el. A ház pénzügyi helyzete stabil, ezért minden évben egyre szebb lesz a ma még átlagos kinézetű ház homlokzata, valamint a belső lépcsőház és a belső homlokzat.
Lakás jellemzői:
Első emeleti kiváló elosztású 2 szobás lakás, a szobák ablakai utcára néznek, a lakás fekvésének köszönhetően nagyon világos, napfényes. Csendes, kulturált lakók lakják a 20 lakásos társasházat. 2016-ban teljes körű felújításon esett át a lakás

 

A felújítási munkálatok magába foglalják a falak tégláig történő visszabontását és újra vakolását, az aljzat 10 cm vastag betonozását, új víz és villany hálózat kiépítését, a fűtésrendszert a legmodernebb technológiával látták el (infra-panel fűtés), az ablakok felújítását, hang és hőszigetelését, biztonsági bejárati ajtó beépítését, A lakás helyiségeit csendesen záródó tolóajtók választják el egymástól. A modern és energia takarékos LED világítás mindenhol helyet kapott, a konyhától a fürdőszán át a gardróbszekrényig.
A rendkívül esztétikus új konyhabútor minden szükséges géppel (elektromos tűzhely és sütő, szag elszívó, hűtő és fagyasztó szekrény, mosogatógép) felszerelt. Kialakításra került egy mosókonyha, melyben a mosógép mellett egy szárítógép is helyet kapott.  A márvány burkolatú fürdőben elektromos bidé biztosítja a higiénét, valamint infra-, finn szauna beépítésére is van lehetőség.

Költségek:
Közös költség:10.000Ft. + felújítási alap:5.000ft
Vízórás

A lakásban található valamennyi beépített bútor és konyhagép a vételár részét képezi!

A közlekedés és infrastruktúra kiváló, közel a körúthoz, a Hősök teréhez, a Westend bevásárlóközponthoz, a Nyugati pályaudvarhoz. Számos szórakozási lehetőség, étterem, egy karnyújtásnyira érhető el.

A lakás fiatalos hangulatának, és kiváló lokációjának köszönhetően ideális első lakásként fiatal pároknak, de kiváló lehetőség befektetésre, rövid és hosszú távú kiadásra egyaránt.

INGATLAN BESZÁMÍTÁS, CSERE LEHETSÉGES!

Díjmentes értékmegállapítás, készpénzes vásárlás!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Price:33900000
Address:Külső-Terézváros
Építés éve1950
Szintek száma1
Szobák száma1+1 fél
Ingatlan alapterület (nm)49
Fürdőszobák száma1
Archiválás megjegyzésmás iroda kapta meg kizárólagosba
Archiválta9

Listing Inquiry