ÚJÉPÍTÉSŰ lakás a POTE fölött

elado

Kisebből nagyobba, vagy használtból újba költözne?

Akár INGATLANCSERÉVEL is (Pécs és környéke, Balaton vagy Bp) ELADÓ Pécs-Egyetemvárosban, az Orvosi Kar és más egyetemi karok közvetlen szomszédságában – a külföldi diákok által is igen kedvelt szektorban – 2 darab szigetelt, háromszintes társasházban, összesen 12 lakásból és gépkocsi beállókból álló, nagyon modern, minimál stílusú, hőszivattyúval szerelt, téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint nagyon magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, kulcsrakész új építésű lakások kedvezményes áron, 2023. év végi átadással már leköthetők.

A szóban forgó ingatlan a II. emeleten található (a tervrajzon A3. számú lakásként jelölve), összesen 69,47 m² alapterületű lakótérrel rendelkezik. A lakótérben előtér, kényelmes konyha-étkező-nappali, külön fürdő és kézmosóval szerelt vendég-WC, valamint kettő darab, külön nyíló hálószoba kerül kialakításra.

A lakás fűtését, hűtését, valamint a melegvízellátást a hőszivattyús padló fűtés, mennyezet hűtés, illetve a használat melegvíz biztosítja, ezáltal garantálva a társasház egészének szerkezet fűtését és hűtését.

A lakáshoz igény esetén a teremgarázsszinten gk. beálló vásárolható, amelynek ellenértéke bruttó 5,5 mFt/db.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által is igen kedvelt részén található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni.

 

Price:69960000
Address:Pacsirta utca
Építés éve2023
Szintek száma2
Szobák száma3
Ingatlan alapterület (nm)70
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry