Újszerű kétgenerációs ház külön bejáratú lakásokkal

elado

Eladó Pécs Keleti részén 2400 nm-es sík telken fekvő, lakásonként 100 nm alapterületű ingatlan.

A ház alsó szintjébe lépvén egyenesen haladva tágas előtérből egy nyugati tájolású, világos étkezős konyhába érünk. A közlekedőből jobb kéz felé egy déli nappali nyílik, balra pedig kádas fürdőszoba. Ezen a szinten két keleti hálószoba is helyet kapott, mely tájolásának köszönhetően nyáron is kellemesen hűvös.

A felső szintet külön lépcsőn lehet megközelíteni, de régen a földszintről átjárható volt. Igény esetén újra összenyitható. Itt az előtérből szintén étkezős konyhába érünk. A két szintnek szinte ugyanaz az elosztása annyi különbséggel, hogy a lenti nappali rész fent hálóként funkcionál, s a fenti szinten a ház teljes keleti oldala (mely az alsó szinten két különálló szoba) egy nagy nappali (igény szerint egy gipszkarton fallal elválasztható).

A házban a szobák melegburkolattal rendelkeznek, míg a konyhák és fürdőszobák kerámialaposak (közlekedő az alsó szinten kerámialapos, felső szinten laminált padlós). Mindkét szinten egyedi gyártású, tágas konyha került beépítésre nagy pultfelületekkel. A fürdőszobák mindkét szinten káddal rendelkeznek. A ház egyik legnagyobb előnye, hogy kiváló elrendezéssel rendelkezik, viszont igény szerint még tovább variálható. A nyílászárók hőszigetelt ablakok, a rezsi a nagy méret ellenére igen kedvező. A ház szerkezete kiváló. Ez valóban az az ingatlan, ahova csak a “papucsot kell hozni”.

A 2400 nm-es udvaron kis különálló házat találunk: ez a garázs, s egyben egy plusz élettér lehetőség, ugyanis még két helyiséggel rendelkezik, amely akár vendégszobának is kiváló. A ház közvetlen környezete jó minőségű, egyedi térkőburkolatot kapott, a kert nagyobb része füves (középen kerti sütögetésre alkalmas tűzrakóval). Ritka kincs ezen a helyen egy ekkora méretű telek.

Buszmegálló, s boltok pár perc távolságra helyezkednek el, gyalogosan megközelíthetőek. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben található, így első körben nagycsaládosok számára ajánlom.

Ha lakásból vagy kisebb házból költözne ide, de még nincs eladva sajátja, akkor is várom hívását, mert ingatlancserét vagy beszámítást is meg tudunk oldani!

Price:59900000
Address:--
Szintek száma2
Szobák száma3+2
Telek alapterület (nm)2400
Ingatlan alapterület (nm)200
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry