Valkó

elado

Újépítésű 4,6 hektáros lovas birtok 10 boxos istállóval eladó!
Budapesttől fél órára, a Liszt Ferenc reptértől 40 km távolság van a birtoktól, közelben autópályával.

A lovarda körbekerített 2 hektár területen található, luxus 200 m2-es lakóingatlan, fürdőtóval és gyönyörű kerttel, 40 m2 lovászlakással.
A körbekerített részen túli további 2,6 hektár terület pedig szabadon művelhető, karámok és legelők.

A 35 m2-es fedett teraszról nyílik a ház előszobája, melyből a nappali közelíthető meg, a nappali kapcsolatban van az étkező-konyhával, a nappaliból közelíthető meg a gardrób szoba, valamint egy szoba, a háztartási helyiségek és a WC. Az étkező-konyha teréhez kapcsolódik egy közlekedővel 2 szoba, és egy fürdőszoba. A nappali szintén rendelkezik terasz kapcsolattal.
A lakóépület szomszédságában egy automata víztisztítóval felszerelt 3,5 méter mély épített fürdőtó található. A kert automata öntözővel kiépített, árnyékot adó fákkal és bokrokkal épített

A Fedeles verseny lovarda textil homok aljzattal rendelkezik, karbantartott, boronált.
A Fedeles lovardát egy közlekedő köti össze a 10 boxos istállóval. A közlekedőről nyílnyak a kiszolgáló helyiségek, a kazánház, a nyerges, az öltöző előtérrel és fürdőrésszel, valamint WC helyiséggel, továbbá a büfé.

Az istálló bejárata felől található a műhely és a patamosó. A 10 db nagy méretű box önitatóval, tolóajtóval felszereltek és zárhatóak.
Fedeles lovarda 616 nm.

Ingatlan csere és beszámítás (akár nagyobb értékű ingatlanra ráfizetéssel) lehetséges.

Price:344000000
Address:--
Építés éve2015
Szintek száma1
Szobák száma10
Telek alapterület (nm)46000
Ingatlan alapterület (nm)240
Fürdőszobák száma4

Listing Inquiry