Várdombon 6 hektáros iparterület eladó!

elado

A várdombi Gépállomás elnevezésű, kivett géppark megjelölésű ingatlan a helyi falusi TSZ központi telephelye volt. Az ipartelep Várdomb belterületétől déli irányba, Bátaszék felé közvetlenül az 56-os főút mellett fekszik. Várdomb belterület mintegy 800 méter, Bátaszék 2 kilométer, az M6-os autópálya felhajtó 2 kilométer, de pár száz méter a Sárpilis-Decsi falusi bekötő út. Ez volt a Sárpilis – Várdomb – Alsónyék által az egykori Gemenci Erdőgazdaságig tartó nagy mezőgazdasági terület központja.

Az ipartelep bejáratánál a helyközi buszjáratoknak megállója van. Várdomb irányából az ipartelep gyalogosan járdán, és biciklivel is megközelíthető.

Az ipartelepet az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. nagyfogyasztói helyként kezelte és kötötte be a hálózatba, ezért a rendelkezésre álló teljesítmény 1200 A. Ugyanígy a gázszolgáltatás is 5 vételezési pontra, nagyfogyasztók számára is kiépített.

A vízhálózat és csatornahálózat kiépítése és az ipartelepre központi rákötése 2022. február során és március hónap 20. napjáig történt meg.

Az ipartelepen 55.576 m2 nagyságú területen 8 különálló nagy épület található. Ezek összes alapterülete3950 nm. Az épületek kialakításukban tagoltak. Vannak raktárak, csarnokok, műhelyek, irodák különböző kialakításban. Az egyes épületeket belső kiépített aszfalt illetve betonúthálózat köti össze.

Az ingatlan beépítettlen részein parkolók, betonos területek, illetve zöldfelületi, korábban parkként, mezőgazdasági kísérleti területként, illetve sportolásra kialakított területként használt területek vannak, amelyek hasznosítása és átalakítása jelenleg is folyamatban van.

Az ingatlan kerítéssel körül határolt, zárt egységet képez.

Ingatlancsere, lakás ház nyaraló beszámítás  lehetséges nagyobb értékű is

Price:499000000
Address:Fő út
Telek alapterület (nm)55576
Ingatlan alapterület (nm)3950

Listing Inquiry