Belváros közelében 120nm-es ház, csendes utcában

elado

Belvároshoz közeli, átmenő forgalomtól mentes csendes utcában, saját részre gondosan átalakított és modernizált ház, családi okok miatt, piaci ár alatt eladó.

Felújítás érintette a tetőt és szigetelését, villany-víz-gáz vezetékeket, falakat, nyílászárókat, járófelületeket a teraszon is. Új “H” tarifás hűtő – fűtő klímával és cirko kazánnal rendelkezik.

Intim teraszról nyíló bejárati szinten van a teraszra néző konyha – étkező, továbbá ezen a szinten van a nappali vmt. egy a nappalival kapcsolatos szoba. Ugyanitt fürdőszoba és külön toalett, tárolók és az emeleti feljáró a közlekedőben.

Az emeleten, az alsó szint nappali + vele kapcsolatos szobákkal megegyező méretű hatalmas testvérszoba, mely könnyedén két szobára alakítható. Az emeleten szintén van fürdőszoba toalettel vmt. egy további lakó – hálószoba.

A ház elrendezéséből adódóan, a közlekedőből és két különálló helyiségből álló szuterén szinten önálló lakrész alakítható ki, akár az udvarrész leválasztásával értékesíthető vagy kiadható – ez jelenleg tárolóként szolgál.

Egy autónak van beállási lehetősége az udvarra. Az utcán szintén biztonsággal lehet parkolni, mindig van szabad hely.

Csere – beszámítás kisebb vagy nagyobb értékű ingatlanra értékegyeztetéssel lehetséges – ez különösen életszerű, ha a meglévő ingatlana eladásával kívánja finanszírozni a ház vásárlását. Csere – beszámításnál, lakás, ház, telek, termőföld, erdő, nyaraló, üzlet, iroda, ipari ingatlan is érdekes lehet, kiemelten Pécs – Balaton – Budapest vonalon.

Price:42900000
Address:Történelmi belvároshoz közel
Építés éve2010
Szintek száma2
Szobák száma4
Telek alapterület (nm)160
Ingatlan alapterület (nm)120
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry