LEGYÉL AZ ÜGYFELÜNK ÉS NYERJ PÁROS WELLNESS PIHENÉST!

Köss velünk megbízást ingatlan eladására vagy bérbeadására, vagy vásárolj irodánk

közreműködésével ingatlant 2023.05.25. és 2023.08.31. között és NYERD MEG a 2 fő részére szóló,

félpanziós, 2 éjszakás WELLNESS PIHENÉST a Martfű Hotel Thermal Spa-ba!

Részletekért fordulj kollégáinkhoz:

https://globalhungary.hu/kapcsolat/

A nyereménysorsoláson való részvétel szabályzata:

A GLOBAL HUNGARY INGATLAN „Nyerj egy páros pihenést a Martfű Hotel Thermal Spa-ban!” Nyereményakció Részvételi Szabályzata

 1. A nyereményakció szervezője: Globál Hungary Kft. (a továbbiakban „Szervező”)
 2. A nyereményakció leírása: azon Ügyfelek között, akik 2023.05.25. és 2023.08. 31. között a Global Hungary Ingatlan irodáival ingatlan értékesítésére vagy bérbeadására Megbízást kötnek, vagy ugyanezen időszakban az iroda közreműködésével ingatlant vásárolnak, nyereményt sorsolunk ki.
 3. A nyereményakcióban részt vevők köre: a nyereményakcióban kizárólag azon magánszemélyek vehetnek részt, akik 2023. május 25. és 2023. augusztus 31. között a Global Hungary Ingatlan irodáival ingatlan értékesítésére, bérbeadására Megbízást kötnek, vagy ugyanezen időszakban az iroda közreműködésével ingatlant vásárolnak. Ezen feltételek teljesülése mellett a nyereményakcióban való részvétel automatikus. Amennyiben a Megbízó/Ügyfél nem kíván részt venni a nyereményakcióban, a szerződéskötéskor tett írásbeli nyilatkozatával mondhat le a részvételről.
 4. A nyereményakcióban való részvétel feltétele, hogy a 2023.május 25. és 2023.08.31. között kötött Megbízás a Nyereményakció teljes ideje alatt aktív állapotú legyen abban az esetben is, ha az ingatlan ezen időszak alatt nem kerül értékesítésre. Amennyiben a Megbízás a Nyereményakció ideje alatt az ingatlan értékesítésével lezárul, a Megbízó részt vesz a nyereménysorsoláson.
 5. A nyereményakció ideje:2023.05.25–2023.08.31.
 6. A nyereményakció nyereménye: 1 db, 2 felnőtt részére szóló, 2 éjszakás pihenés félpanziós ellátással a Martfű Hotel Thermal Spa-ban, a nyereményutalványon feltüntetett feltételekkel.
 7. A nyeremény sorsolásának ideje: 2023.09.04.
 8. A nyeremény sorsolásának helye: Global Hungary Ingatlan Pécs, Siklósi út 5. szám alatti irodája
 9. Eredményhirdetés: 2023.09.05-én a Global Hungary Ingatlan Pécs és a Global Hungary Ingatlan Budapest Facebook oldalán. A nyertest a szerződéskötéskor megadott e-mail címen is értesítjük.
 10. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a Global Hungary Ingatlan Pécs és a Global Hungary Ingatlan Budapest Facebook oldalán az eredményhirdetéskor megjelenjen a neve és a nyereménye. Hozzájárul továbbá, hogy a nyeremény átvételéről fotót készítsen a Szervező, és a fent megnevezett két Facebook oldalon közzétegye.
 11. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A nyertes személyes adatait a Szervező nem tárolja, azt harmadik félnek ki nem adja és nem használja fel semmilyen célból.
 12. A Nyereményakcióban a Részvételi Szabályzatnak minden szempontból megfelelő személyek vesznek részt. Szervező, illetve annak Megbízottja a Részvételi Szabályzat feltételei alapján megvizsgálja a nyertest, és amennyiben a nem felel meg a szabályzat feltételeinek, úgy az érintett résztvevő a Nyereményjátékból kizárható.
 13. A résztvevők nyereményre való jogosultságukkal kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó.
 14. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható. A nyertest a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettség.
 15. A Szervező a nyeremény nyertesén felül 1 fő tartaléknyertest sorsol ki. Tartaléknyertes abban az esetben válik nyertessé, amennyiben a nyertes az eredményhirdetést követő 1 héten belül, azaz legkésőbb 2023.09.12-én nem jelentkezik a nyereményéért a Szervező által megadott elérhetőségeken. Amennyiben a Tartaléknyertes az értesítésben megadott határidőig nem veszi át a nyereményét, Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményre új nyereményjátékot hirdessen.
 16. A nyeremény átvételére kizárólag a nyertes személyes adatainak rögzítését követően kerülhet sor a nyertességről szóló értesítés után, az alábbiak szerint. A nyereményt a Global Hungary Ingatlan pécsi vagy budapesti irodájában munkanapokon 9:00-17:00 óra között lehet átvenni az eredményhirdetést követő 1 héten belül, előre egyeztetett időpontban. A Nyereményakcióban résztvevők vállalják, hogy nyertesség esetén jogosultságukat személyi azonosító irattal igazolják, és együttműködnek a Szervezővel annak érdekében, hogy nyereményük átadása megtörténjen. Amennyiben a nyeremény átvételére jogosult nyertes a nyereményét az erre fenntartott határidőn belül nem venné át, úgy a Szervező a 15. pontban foglaltak szerint jár el.