Rólunk

iroda

Pécs

margit körút

Budapest

Szántód

csapat

Cégünk a Global Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1999-ben alakult Pécsen. Célunk volt az, hogy az ingatlanpiacon jó lehetőséget adjunk mind az eladni szándékozóknak, mind a vásárolni szándékozóknak.  Annak, hogy ez a filozófia beváltotta a hozzáfűzött reményeket, hogy elégedettségre adott okot, a legjobb bizonyítéka cégünk gyors fejlődése.

Cégünk az elmúlt 10 évben növekvő tendenciával , állandó pozitív mérleggel, folyamatosan bővülő tevékenységi körrel lett az ingatlanforgalmazó piac meghatározó szereplője. Az utóbbi években az ingatlan forgalmazás mellett ingatlanok készpénzes vásárlásával és ingatlan beruházással is foglalkozunk.

Munkatársaink folyamatosan dolgoznak azon, hogy megőrizzék a cég iránt kialakult bizalmat és ingatlant eladó partnereinket megerősítsék munkájukkal abban, hogy kiváló kezekben van az értékesítés. Vásárlóinkat a szakszerű, tényszerű és teljes körű tájékoztatással várjuk, hiszen fontos hogy a választott ingatlanról, minél többet és részletesebben megtudjanak. Üzletkötőink szakképzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan értékesítés területén. Rugalmas munkaidő beosztásuk elősegíti, hogy az eladásra kínált ingatlanok tulajdonosának időbeosztásához ill. a vevőkhöz igazodjanak.

Az ingatlanpiacon ma kialakult helyzetben fontos, hogy szem előtt tartsuk a biztonságot. Erre garancia cégünk múltja és jelene egyszerre. Partnereink elégedettsége és ajánlásaik elegendő referenciát szolgáltattak a cégnek ahhoz, hogy a mai napig jelen legyen az ingatlanpiacon. Az ingatlanközvetítő irodánk Pécs egész területén és a környéki településeken foglalkozik ingatlanok adásvételével, nyaralók, építési telkek, üzletek, ipari ingatlanok közvetítésével.

A közvetítés mellett ügyfeleink részére földhivatali ügyintézést, jogi szakértőket is tudunk biztosítani.

Ha szimpatikusnak találja a céget és úgy érzi, szívesen dolgozna, egy csapatban velünk, várjuk jelentkezését.

Amit elvárunk:
* Dinamikus, aktív és határozott személyiség
* Kiváló kommunikációs képesség, ügyfélorientált szemlélet
* Sikerorientált, teljesítmény centrikus személyiség
* Terhelhetőség, kitartás, szorgalom
* Megbízhatóság

 Amit kínálunk:
* Kiemelkedő kereseti lehetőség
* Professzionális háttér, kiváló infrastruktúra
* Szakmai és vezetői karrierlehetőség
* Kellemes légkör, jó csapat
* Teljes jogi háttér

Jelentkezés módja:
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát a pozíció megjelölésével a globalhungary@globalhungary.hu e-mail címre vagy töltse ki online jelentkezési lapunkat.