Felújított kertkapcsolatos lakás a belvárosban!

elado

Kiváló befektetés!

Akár INGATLANCSERÉVEL is (Pécs és környéke, Balaton vagy Bp) ELADÓ felújított, bruttó 63 nm-es lakás kertkapcsolattal szuper helyen a Belváros Nyugati peremén.

A nettó 51 nm lakóterülettel rendelkező, gázfűtéses ingatlanba a hozzá tartozó, 16 nm-es udvarról lépünk be. Elosztása kiváló: Előszobából jobb kéz felől a kádas fürdőszoba nyílik, bal kéz felől tároló rész van, előttünk pedig a konyha-étkező-nappali. Az emeleti hálószoba a nappaliból közelíthető meg – itt felszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma berendezés.

Az elmúlt években a lakás felújítása során kicserélték a villanyvezetékeket, burkolatokat, szanitereket, konyhabútort. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a bejárati ajtó fa. A falak és tető szigetelve lett.

Sétatávolságra található buszmegálló, kávézók, éttermek, cukrászda, pékség, … és a Belváros.

Ajánlom azoknak, akik nem akarnak felújítással bajlódni, ide valóban csak a „papucsot kell hozni”. Illetve azoknak, akik befektetés céljából vásárolnának, hiszen a Belváros közelsége és a lakás adottságai miatt egy azonnal kiadható, jól jövedelmező ingatlan vásárolhatnak!

További információért a megadott elérhetőségeimen szívesen állok rendelkezésére!

Price:31500000
Address:Kóczián Sándor utca
Szintek száma2
Szobák száma2
Telek alapterület (nm)16
Ingatlan alapterület (nm)49
Fürdőszobák száma1

Listing Inquiry