Jól működő vállalkozás eladó!

elado

Eladó Pécstől 15 perc autóútra egy modern, jól működő, gazdaságos üzemeltetésű pálinka főző üzem, gyümölcsfeldolgozóval, gyümölcslé gyártó egységgel és lekvár készítő üzemmel kiegészítve.. 1464 nm telken több épületegység került kialakításra. A felépítmények összesen 860 nm-t foglalnak el a területből. Az utcafront felől egy 320 nm-es épület foglal helyet, melyben a jelenlegi tulajdonos egy 5 lakásos apartmanház kialakítását tervezte. Ezt családi okok miatt nem alakították még ki. 210 nm-en egy régi épület teljes körű felújításával alakítottak ki több helységet. Itt raktár, lekvárkészítő üzem és szociális helyiségek találhatóak. Ennek az épületegyüttesnek a folytatásaként pár éve építették hozzá magát a pálinkafőző egységet és gyümölcsprés üzemet.  Az udvar végében 145nm-es tárolásra alkalmas féltető és egy 36 nm-es hűtőház kapott helyet. Az üzem teljes a működtetéshez szükséges gépparkkal, eszközökkel és engedélyekkel együtt kerül értékesítésre. A vállalkozás folytatásához az új tulajdonos nem csak minden kezdeti segítséget megkap, de egy hosszútávon maradni kívánó minden folyamatot jól ismerő alkalmazottal is számolhat.

A gyümölcsprés üzemben gyümölcsmosó, daráló, pasztörizáló és csomagoló berendezések találhatóak.

A pálinka készítő üzemben egy 100 egy 200 és egy 400 liter kapacitású villamos energiával működő pálinkafőző berendezés üzemel. Eddig lakossági főzés működött, de a kapacitás lehetővé teszi a saját márkás termékek készítését egyaránt.

Az üzem jól átgondolt, energiatakarékos módon került kialakításra. A tetőkön lévő 34 KW napelem teljesítménye teljesen fedezi az üzem működéséhez szükséges energiamennyiséget! A fűtés hasonlóan takarékos módon lett kialakítva.

Ha szeretne egy kiváló befektetést, egy jól jövedelmező családi vállalkozást akkor csak telefonálnia kell!

Price:159000000
Address:--
Építés éve2020
Szintek száma1
Telek alapterület (nm)1464
Ingatlan alapterület (nm)860

Listing Inquiry