Máriaremetén 3 hálós, 2 fürdős lakás, garázzsal eladó!

elado

Budapest II. kerület Máriaremetén 4 lakásos rendezett társasházban 101 nm-es, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, erkélyes lakás, garázzsal és tárolóval eladó.

Ingatlan beszámítás és csere lehetséges, nagyobb értékű ingatlannál értékegyeztetéssel!

Az ingatlan közvetlen környezete minden szükséges infrastruktúrával rendelkezik, a közlekedés ideális, a buszmegálló a lakástól 200 méter.

A társasház egy rendezett 899 nm-es telken helyezkedik el, az utcáról széles gépkocsi behajtó és garázs lehajtóval érkezünk a lakáshoz tartozó 20 nm-es garázsba, ami mellett saját 7 nm-es tároló helyiség szolgálja a kényelmet (a garázs és a lakás 10M Ft-ért megvásárolandó), innen fedett lépcsőházban jutunk fel a lakásba.

A lakás kifejezetten jó elosztású: az alsó szinten tágas és világos élettér (előszoba, fürdőszoba, hatalmas erkély kapcsolatos nappali-konyha-étkező), míg az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és WC.

A lakás fűtéséért modern gáz cirkó kazán felel, jó minőségű fa nyílászárók kerültek beépítésre, a fürdőszobák kivitelezése minőségi és esztétikus, a konyha esztétikus és praktikus (amit a spejz tesz teljessé), a teljes komfort érdekében pedig a lakás felső szintje klimatizált.

Price:109900000
Address:Budapest, Máriaremetei út
Építés éve1999
Szintek száma2
Szobák száma4
Telek alapterület (nm)899
Ingatlan alapterület (nm)105
Fürdőszobák száma2

Listing Inquiry